Liever Lokaal | Toolkit ondernemer

Ontdek de veelzijdigheid van jouw Liever Lokaal toolkit

Als trotse deelnemer aan de Liever Lokaal campagne bieden we jou een toolkit vol mogelijkheden om jouw betrokkenheid bij en steun voor de lokale economie zichtbaar te maken. Deze toolkit is zorgvuldig samengesteld om jouw onderneming te laten schitteren.

Hier is wat je kunt verwachten

Printklare bestanden

Onze selectie van direct inzetbare affiches en promotiemateriaal is ontworpen om de Liever Lokaal boodschap kracht bij te zetten. Plaats deze in jouw zaak of etalage om de aandacht van voorbijgangers te trekken en jouw toewijding aan de lokale gemeenschap te tonen.

Aanpasbare opmaakbestanden

Voor diegenen die een persoonlijke draai aan hun promotiemateriaal willen geven, bieden we aanpasbare opmaakbestanden. Deze stellen je in staat om jouw eigen logo of tekst toe te voegen.

Belangrijk bij het gebruik van het materiaal

Onze toolkit biedt flexibiliteit maar vereist ook dat het Liever Lokaal en provinciale logo prominent aanwezig blijven in al het materiaal. Dit zorgt voor een consistente en professionele uitstraling, terwijl je toch de ruimte hebt om je eigen merkidentiteit te behouden en te benadrukken. De toolkit bevat ook een campagne stijlgids die alle richtlijnen bevat voor het juist gebruik van de campagne elementen.

Invulkaarten en spaarkaarten

Verhoog de betrokkenheid van je klanten met onze gemakkelijk te gebruiken kaarten voor lokale win - en spaaracties. Deze zijn een fantastische manier om interactie te bevorderen, klanten te belonen en ze te motiveren om terug te keren naar jouw zaak.

Online mogelijkheden

Vergeet niet je online aanwezigheid te versterken met het materiaal uit onze toolkit. Of het nu op sociale media is of op je eigen website, laat iedereen zien dat jouw onderneming een actieve deelnemer is in de Liever Lokaal beweging.

Wacht niet langer, en klik op onderstaande bijlages om jouw toolkit te downloaden!

Met deze toolkit heb je alles in handen om jouw steun voor Liever Lokaal op een professionele en persoonlijke wijze uit te dragen.

Nog een vraag?

Nathalie De Bock

nathalie.debock@provincieantwerpen.be