Liever Lokaal | ondernemer

Welkom bij Liever Lokaal

Je staat op het punt om deel te nemen aan een beweging die niet alleen de lokale economie versterkt maar ook de hartslag van onze gemeenschap vormt. Liever Lokaal, een initiatief van de provincie Antwerpen, is jouw kans om het hele jaar door de unieke charme van lokaal kopen te promoten.

Wordt een Liever Lokaal Ambassadeur

In een tijd waarin online winkelen en grote ketens domineren, biedt Liever Lokaal je de unieke kans om de waarde van jouw producten en diensten te benadrukken. Door je aan te sluiten bij deze campagne, versterk je niet alleen de lokale economie, maar bouw je ook mee aan de sociale cohesie binnen onze gemeenschap.

Jouw toolkit voor succes

Speciaal voor handelaren zoals jij, bieden we een downloadbare toolkit vol met materialen om jouw betrokkenheid bij Liever Lokaal te tonen en te promoten. Deze toolkit is ontworpen om jouw zaak te ondersteunen en de lokale gemeenschap te versterken.

Wat zit er in de Toolkit?

Printklare affiches: Versier je zaak met onze opvallende affiches en trek de aandacht van voorbijgangers. Laat zien dat jij de lokale economie steunt.

Printklare invulkaarten en kraskaarten: Organiseer lokale win- en spaaracties met onze gemakkelijk te gebruiken kaarten. Een geweldige manier om klanten te betrekken en ze terug te laten komen.

Online mogelijkheden: Onze toolkit biedt ook het nodige materiaal voor jouw online aanwezigheid. Van social media tot je website, zorg ervoor dat jouw betrokkenheid bij Liever Lokaal gezien wordt.

Start vandaag nog! Inspireer andere handelaren én je gemeente om samen de kracht van Liever Lokaal te omarmen en er vol voor te gaan! Download hier de toolkit!

Liever Lokaal | ondernemer
Liever Lokaal | ondernemer
Liever Lokaal | ondernemer

Nog een vraag?

Nathalie De Bock

nathalie.debock@provincieantwerpen.be

Aan de slag met Liever Lokaal!

Download hier de toolkit