Liever Lokaal

Ontdek de charme van lokaal kopen met Liever Lokaal

Welkom bij Liever Lokaal, een hartverwarmende campagne gelanceerd door de provincie Antwerpen met één simpel, maar krachtig doel: jou inspireren om het hele jaar door lokaal te kopen!

In een wereld waarin het gemak van online bestellen en de aantrekkingskracht van grote ketens overheersen, nodigt Liever Lokaal je uit om de rijkdom van je eigen buurt te herontdekken. Door te kiezen voor lokale producten en diensten, draag je niet alleen bij aan de bloei van onze economie, maar versterk je ook de banden binnen onze gemeenschap. Samen kunnen we een beweging van ondersteuning en waardering voor lokale handelaren creëren, die onze unieke lokale cultuur en innovatie voedt.

Koop Liever Lokaal en maak het verschil in je eigen buurt!

Het belang van Liever Lokaal

Door lokaal te kopen, voeden we niet alleen de economie, maar versterken we ook de unieke cultuur en sociale samenhang van onze gemeenschappen. Lokaal kopen betekent steunen van onze plaatselijke ondernemers, het bevorderen van werkgelegenheid, verkleinen van onze ecologische voetafdruk, en het stimuleren van lokale vernieuwing.

Versterk jouw buurt met Liever Lokaal

Na het succes van onze eindejaarsactie zijn we gedreven om Liever Lokaal het hele jaar door te steunen. Ga op zoek naar onze Liever Lokaal ambassadeurs, de lokale handelaren die jouw steun verdienen. Herken ze aan de Liever Lokaal affiches en laat je verrassen door wat jouw buurt te bieden heeft.

Elke aankoop bij een lokale handelaar is een investering in jouw gemeenschap. Koop Liever Lokaal en maak samen met ons een blijvend verschil.

Ben je een handelaar en je wil aan de slag met de Liever Lokaal toolkit? Start dan hier!

Wil je als lokaal bestuur mee de Liever Lokaal boodschap uitdragen? Start dan hier!

BijlageGrootte
Afbeeldingspictogram affiche.jpg85.65 KB
Liever Lokaal
Liever Lokaal
Liever Lokaal

Nog een vraag?

Nathalie De Bock

nathalie.debock@provincieantwerpen.be